Suriname

Als een avonturier zullen we het liefst zo snel mogelijk in een korjaal willen stappen. Mee op avontuur? Boek nu je trip tussen ongeveer 26 december tot 5 januari 2022.

Zodat je midden in de natuur de schoonheid van het tropisch regenwoud kan ontdekken tijdens deze bestemming.

Trossen bananen die zomaar voor het grijpen aan de bomen hangen, een netwerk van slingerende rivieren en eeuwenoude stammen die leven van wat de natuur hen te bieden heeft. 

Wij liggen aangemeerd op de Surinamerivier, tijdens deze trip zal er weinig gezeild worden los van de enkele uitstapjes buitengaats. 

Er zijn maar weinig andere landen waar zoveel verschillende bevolkingsgroepen in harmonie samenleven, met allemaal hun eigen taal, gewoonten en religie. Dit maakt Suriname tot een kleurrijk geheel. De hoofdstad van Suriname, Paramaribo, staat bekend om haar sfeervolle en prachtige houten koloniale huizen. Buiten de hoofdstad wordt u overweldigd door de schat aan flora en fauna die de tropische regenwouden herbergen. Natuurlijk maakt u ook kennis met de gastvrije bevolking. Bij de Surinamers staat de deur altijd open voor een onverwacht bezoek. De heerlijke exotische keuken is al een reden op zich om af te reizen naar Suriname! Naast de Surinaamse cultuur ziet u overal de koloniale invloed, in het bijzonder de Nederlandse, terug.

* Aangeraden luchthaven(s);  Paramaribo.

* Aangezien we nagenoeg niet aan zeilen toekomen en u het schip voornamelijk gebruikt als hotel, hoeft u hier net als een opstappersvakantie alleen mee te betalen aan de scheepskas. Boeken kan van ongeveer 26 december tot 5 januari 2022

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €89 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas: Het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. U betaalt dat tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

Dans met je hart en je voeten zullen volgen 

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top