opstappen

Kom op plekjes waar je normaal nooit zou komen.

Alleen voor de echte zeilers of avonturiers. Voor een aangepaste prijs opstappen en meevaren op de mooiste routes maar dan ook de handen uit je mouwen steken. Hoe deze trip er uit komt te zien ligt uiteraard ook helemaal welk traject je met ons mee zou willen gaan. Een oceaan oversteken of gewoon een beetje kust of eilandhoppen? Wil je meegenieten van de mooiste plekjes tijdens onze route? Dat kan, informeer naar de datums en boek als eerst je vlucht. Onze route wordt bepaald naargelang de wind en de exacte datum dat je opstapt.

De dagen staan in het teken van zeilen, ofwel mijlen maken. Veelal zelfs een paar dagen en nachten achter elkaar. De route wordt bepaald, en alleen aangepast wanneer het weer hier om vraagt. In tegenstelling tot een familycruise (vakantie bij ons aan boord) is bij de variant ‘opstappen’ geen mogelijkheid om gewenste plekken te bezichtigen of activiteiten te volgen.

Klinkt je dit iets te uitdagend? Wil je liever met je gezin of met vrienden op vakantie en gewoon genieten van een ontspannen verblijf op het water? Dat is ook geen enkel probleem. Kijk hier voor familycruise.

Hoe werkt het?

We ontvangen jullie graag op de vooraf afgesproken bestemming voor minimaal twee aaneengesloten overnachtingen op basis van all-inn (inclusief eventueel alcoholisch drankje tijdens het diner). 

Het kan zijn dat wij er op sommige routes wat enige zeil of reiservaring van je verwacht wordt, hetgeen wij na de reserveringsaanvraag zullen vragen.

Nadat wij jullie een definitieve bevestiging hebben gestuurd staat de reis vast en kan de vlucht door je/jullie geboekt worden. In de behandeling van de reserveringsaanvraag zal er een zo gunstig mogelijke haven worden uitgekozen waar je/jullie na het landen direct naar toe zou kunnen reizen. Daar zullen wij jullie welkom heten onder het genot van een drankje! Eenmaal bijgekomen van de reis en kennis te hebben gemaakt, volgt er onze veiligheidsinstructie aan boord, onze huisregels, evenals de overige administratie (indien nodig) en betaling van de scheepskas.

Aansluitend praten wij natuurlijk over de wensen en mogelijkheden van de aankomende zeiltrip. Uiteraard zal alles relax verlopen maar houdt rekening met bepaalde tijdschema’s en wisselende weer omstandigheden. Ook is de kans groot dat er niet altijd activiteiten gepland kunnen worden.

 

Maak je niet druk, wees gelukkig

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top