Ontdek

Aan boord op Dali Sailing: feel healthy, feel good!

Altijd al met het hele gezin een zeiltrip willen maken waar je echt van bijkomt? Waar mindfulness, rust en gezond eten en drinken voorop staan? Wij hebben er ons bestaan van gemaakt! Met zijn drietjes hebben we de rust op het water gevonden en varen we op onze comfortabele catamaran uit naar de meest betoverende locaties. Die ervaring delen we met plezier met andere gezinnen: voor een weekje, iets langer, een enkel dagje, lekker lui of juist heel actief. Ben je als druk gezin met jonge kinderen of juist pubers wel even toe aan een reset, dan ben je van harte welkom bij ons aan boord!

Aandacht voor body en mind

Een gezamenlijke ochtendmeditatie? Ontstressen op het dek met een goed boek? Per supboard de rust van het water ervaren? Een yogaworkshop op het strand? (ook geschikt voor baby’s en jonge kinderen) Snorkelen in een idyllisch baaitje? Een historisch stadje bezoeken? Het kan allemaal! Vertel ons jullie droom zeilvakantie en wij zullen (rekening houdend met de actuele locatie en weersomstandigheden) er alles aan doen om jullie unieke ervaringen en fantastische herinneringen te bezorgen. Met alle aandacht voor body en mind.

Weg van de alledaagse drukte, kies voor een kwaliteitsvakantie met je gezin.

We zeilen graag met jullie naar de mooiste, meest inspirerende plekjes, waar je samen, jong en oud, heerlijk lui of juist actief de accu weer kunt opladen. Maak je eigen droomscenario!

DE WERELD IS ALS EEN BOEK, WIE NOOIT REIST KENT MAAR 1 BLADZIJDE

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top