Suppen

SUP ofwel Stand Up Paddle is een leuke, active bezigheid! Jezelf op een surfboard voortbewegen met alleen peddel. Hoe goed is jouw balans? 

Ondanks dat het de laatste jaren pas zijn bekendheid vindt, bestaat suppen al vanaf de jaren vijftig. surfinstructeurs en reddingszwemmers van het eiland Hawaii fotografeerden toeristen en cursisten, vanaf een brede plank met een peddel, als bijverdienste. Suppen is een leuke en dus vrij nieuwe watersport en verovert de wereld in rap tempo.

Suppen is een leuke en goede training voor je lichaam, jezelf voortbewegen over het water vraagt natuurlijk ook wat van je balans en zo wordt ook je mentale gestel uitgedaagd! Het is heerlijk om sup-tochten te maken en het fijne eraan is ; het is helemaal niet moeilijk! Na een korte instructie, kan je direct zelf aan de slag.

In de golven kan suppen een uitdaging zijn, maar als je van een uitdaging houdt dan kan je aardig wat mijlen maken op de sup. Bij windstille dagen zie je meestal de bodem vanaf je board, en natuurlijk ook het zeeleven en de prachtige riffen en waterplaten. Als het weer en de locatie het toelaat, zorgen wij dat je met onze sup de omgeving kunt verkennen. Alleen of met je gezin. Blik op de horizon, peddel door het water. Hoe zen wil je worden?

* Behalve yoga, snorkelen en suppen zijn de overige activiteiten alleen in overleg en tegen meerprijs.

* Nog een beetje in conditie blijven tijdens jullie vakantie? Vertel het ons bij je reserveringsaanvraag en wij vertellen je alles over de mogelijkheden en prijzen.

 

Evenwicht, is dat iets met Ying en Yang?

 
Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top