Kookworkshop

Van vers gevangen sashimi tot stoofschotels en salades,

samen (leren) koken aan boord van de Dali is een belevenis! We bieden zowel workshops voor beginners als voor gevorderden en gebruiken hierbij met name lokale producten. 

Gezamenlijk stellen wij het menu samen, gebaseerd op het aanbod van de locatie en beschikbaarheid van (verse) producten. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw (di)eetwensen.

Wanneer het menu er smaakvol uit ziet, vertrekken wij tegen het middaguur samen met u naar de locale markten en winkels om de inkopen te doen. Onder enthousiaste leiding van chef Sidney werken we vervolgens het menu verder uit en bereiden het nodige voor. Als voormalig professioneel chef-kok heeft hij een enorme kennis van en ervaring met producten, bereidingstechnieken en uiteenlopende stijlen en (wereld)keukens. Wil je iets weten? Vraag maar raak! Na alle inspanningen is het natuurlijk tijd om te genieten van de resultaten: aan tafel!

 

* Met uitzondering van yoga, snorkelen en suppen zijn de overige activiteiten alleen in overleg en tegen meerprijs.

* Is een van jullie ook een foodie? Vertel het ons bij je reserveringsaanvraag en wij vertellen je alles over de mogelijkheden en prijzen.

 

Eten is een noodzaak maar bewust eten is een kunst.

 
Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top