Spanje & de Ria's

Tapas in de zon! Want van 1 juni tot 20 juni 2022 ontdekken wij de prachtige Spaanse kust. 

Meezeilen is een enorm leuke manier om het zeilen onder de knie te krijgen, want waar leer je het beter dan in de praktijk? Juist! 

Niet zo veel ervaring? Geen probleem, want onze comfortabele Catemaran 400 is zelfs single-handed, ofwel de Kapitein kan het alleen af. Natuurlijk wil jij wel vol mee helpen, om de fijne kneepjes van het zeilen te willen leren. Op deze trips is er naast de kapitein altijd nog een tweede zeiler met veel ervaring. Dan gaan we toch de dag en nacht door met een gerust hart. 

Meezeilen Spaanse kust

Veilige ankerbaaien, ongerepte kustlijn en levendige havens. Vanaf La Coruña tot voorbij Bayona een schitterende kust om te bewonderen. Met gemoedelijke Spaanse stadjes, (sub)tropische stranden en prachtige ankerplekjes is dit de kust om eens goed te verkennen en niet zomaar voorbij te varen.

 

 

Ria’s

Een uniek gebied in de Spaanse Kust : De Ria’s! Gekenmerkt door de fjordenachtige kust, die ontstaan is door de werking van rivieren en de oceaan. Ria de Muros en Ria de Pontevedra gaan wij zeker bezoeken. Een stukje Carib in dit gebied schijnt achter het eiland Cies te liggen. Gevarieerd en vooral prachtig, let’s go!

 

* Aangeraden luchthaven(s);  in overleg.

* U kunt u hier op geven voor een meezeil – ervaring, van ongeveer 1 juni tot 20 juni 2022. Liever een paar dagen alleen vakantievieren door middel van een familycruise? Contact ons dan direct voor de mogelijkheden.

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €42 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. hetgeen u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

lo impossible solo tarda un poco mas

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top