Nederland

Hier aan de kust.. de Zeeuwe kust!  Van 26 juli tot 30 augustus 2022 verblijven wij in Nederland.

Meezeilen is een enorm leuke manier om het zeilen onder de knie te krijgen, want waar leer je het beter dan in de praktijk? Juist! 

Niet zo veel ervaring? Geen probleem, want onze comfortabele Catamaran 400 is zelfs single-handed, ofwel de Kapitein kan het alleen af. Natuurlijk wil jij wel vol mee helpen, om de fijne kneepjes van het zeilen te willen leren. Op deze trips is er naast de kapitein altijd nog een tweede zeiler met veel ervaring. Dan gaan we toch de dag en nacht door met een gerust hart. 

Meezeilen in Nederland.

Vanuit de Belgische kust, zeilen we als eerst naar Zeeland. Een prachtig zeilgebied met unieke culturele plekken. De historische binnenstad van Veere, het prachtige strand van Cadzand, bruinvissen spotten in Zierikzee of wellicht oesters eten in Bruinisse. Het kan allemaal want daar gaan wij deze zomer op ontdekkingstocht. 

Meezeilen in dit gebied biedt meer dan je denkt. Vaak denken we met zeilen aan verre tropische oorden maar vergeet ons prachtige kleine kikkerlandje niet! Vaak staan we er niet bij stil maar ook Nederland heeft veel zeeleven, historische en culturele elementen om te bewonderen en enorm gezellige steden en havens! 

Na Zeeland zeilen we naar IJmuiden met natuurlijk een leuke stop in Scheveningen. Surfers en kiters in overvloed, gezelligheid in de stad. Vervolgens gaan we naar Seaport Marina Ijmuiden voor een langere stop. Aankomst datum is ca. 1-8-2022. Na deze datum staat het nodige onderhoud gepland voor onze Dali. 

* Aangeraden luchthaven(s);   in overleg

* U kunt u hier op geven voor een meezeil – ervaring, van ongeveer 26 juli tot 1 augustus 2022. Liever een paar dagen alleen vakantievieren door middel van een familycruise? Contact ons dan direct voor de mogelijkheden.

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €42 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. hetgeen u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

‘t Is stille waer as ‘t nie waait
(het is maar stil waar het niet waait)

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top