België

Vlaamse frieten met de wind in je haren! Van 11 juli tot 25 juli 2022 varen we langs de Belgische kust.

Meezeilen is een enorm leuke manier om het zeilen onder de knie te krijgen, want waar leer je het beter dan in de praktijk? Juist! 

Niet zo veel ervaring? Geen probleem, want onze comfortabele Catemaran 400 is zelfs single-handed, ofwel de Kapitein kan het alleen af. Natuurlijk wil jij wel vol mee helpen, om de fijne kneepjes van het zeilen te willen leren. Op deze trips is er naast de kapitein altijd nog een tweede zeiler met veel ervaring. Dan gaan we toch de dag en nacht door met een gerust hart. 

Meezeilen rond België.

Meezeilen in dit gebied is een gezellig bourgondische tocht. Nieuwpoort, Oostende en Zeebrugge staan op de planning. Maar wie weet ontdekken we wel mooie plekjes tussen deze bekende locaties. Pintjes met Frietekes in de leukste cafe’s na een leuke dag zeilen! En dat allemaal langs de kustlijnen van België. Wellicht niet gezond maar wel ontzettend gezellig. 

* Aangeraden luchthaven(s);   in overleg

* U kunt u hier op geven voor een meezeil – ervaring, van ongeveer 11 juli tot 25 juli 2022. Liever een paar dagen alleen vakantievieren door middel van een familycruise? Contact ons dan direct voor de mogelijkheden.

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €42 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. hetgeen u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

Het leven is kort. Eet die patatjes. Boek die reis.

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top