Duikcursus

Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om onder water te ademen? En wat daar allemaal te zien is?

Heb je geen of weinig duikervaring, ben je fysiek en mentaal gezond* en 12 jaar of ouder? Wij laten je tijdens de Discover Scuba Diving Experience of openwater cursus van PADI graag kennismaken met de wondere onderwaterwereld. Dat doen we stapsgewijs in theorie en praktijk, eerst op het droge, daarna in het water: van apparatuur, voorbereiding en basisregels tot ademhalen en communiceren onder water. Pas als jij er klaar voor bent, volgt de begeleidende introductieduik. En het genieten? Dat volgt vanzelf.

Indien je al je brevet heb is het uiteraard ook mogelijk om losse duiken af te nemen of om andere Padi vervolgcursussen te doen.

Geïnteresseerd in freediven? Zoek de grenzen op van je lichaam en geest door met een teug lucht het zo lang mogelijk onder water te blijven. Ook in die discipline kunnen wij je les geven.

* Vraag je huisarts naar de mogelijkheden bij eventuele fysieke en/ of psychische aandoeningen en beperkingen om teleurstellingen te voorkomen.

* Behalve yoga, snorkelen en suppen zijn de overige activiteiten alleen in overleg en tegen meerprijs.

* Willen jullie ook de kust verkennen tijdens jullie vakantie? Vertel het ons bij je reserveringsaanvraag en wij vertellen je alles over de mogelijkheden en prijzen.

padi logo

 

een reis van 1000km begint met de eerste stap

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top