Verkoop optie

Ook zo enthousiast om met jouw familie de wereld over te zeilen?

Ook al hebben wij geen haast met verkopen, uiteindelijk is alles te koop. Vandaar deze pagina. Dus ben je ook een beetje verliefd geworden om op deze manier te reizen?

Met onze compleet uitgeruste en ingerichte catamaran, stap je zo aan boord en zeil je weg. Volledig zelfvoorzienend dankzij de zonnepanelen, de windgenerator en de watermaker, hoef je vrijwel geen marina of haven in. Lange stukken zeilen is een plezier dankzij de fijne comfort en stabiele ligging van de catamaran. 

REFERENTIES VAN DE EIGENAARS (12/2021)

“Een appartement op het water!”

Dat is hoe we deze boot bestempelen. Volledig ingericht voor gezinnen of vriendengroepen. Van alle gemakken en luxe voorzien. Wij hebben inmiddels twee jaar genoten van deze boot, waarin we voornamelijk (95%) voor anker hebben gelegen. Alleen in de winter verbleven we in de 

 

jachthaven/droogdok voor rust, veiligheid en natuurlijk groot onderhoud. Volledig zelfvoorzienend met een watermaker die de 600 liter tank vult, zonnepanelen en een windgenerator die ons altijd van voldoende elektriciteit heeft voorzien. Weinig zon? Geen probleem, de generator pikt het dan zelfstandig op dankzij het ingebouwde veiligheidssysteem.

Omdat we deze fijne Lagoon 400, met ons gezinnetje, permanent als woning hebben gebruikt is hij in topconditie. Elk jaar is de boot uit het water gehaald voor antifouling, polishing en regelmatige controle van de motoren en elektra. We hebben er bewust voor gekozen om geen gas aan boord te hebben, het is een optie om dit gemakkelijk te her-installeren.
Zodra u aan boord stapt, bent u klaar om de wereld rond te zeilen!

De vorige eigenaar heeft de boot ongeveer 2 jaar op het droogdok gehad, de eigenaar daarvoor heeft vijf jaar genoten van deze fijne catamaran. Alle eigenaren tot nu toe zijn echte zeilliefhebbers en bootkenners. Met de meest geschikte vaaruitrusting aan boord, is deze boot in perfecte staat ondanks haar leeftijd (2012).

Droom je ook onze droom?

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top