Slaap vertrekken

Een privé-ruimte alleen voor u en uw gezin.

Als u in de salon staat, kunt u 3 kanten op; naar buiten/achterdek, trap links of rechts, bakboord of stuurboord zoals we aan boord zeggen. De ene kant is ons privé compartiment, de andere kant is exclusief voor onze 4-5 gasten. 

Of u nu alleen of met meerdere personen bij ons op bezoek komt, dit complete compartiment blijft exclusief voor onze gast(en). Wilt u met meer dan 4-5 personen komen? Geen probleem. In de woonkamer kunnen we ook twee slaapplaatsen creëren. 

Alles is op Nederlandse stahoogte. Beddengoed, douchehanddoeken en hammanhanddoeken voor het vele strandbezoek zijn aanwezig.

De masterbedroom

De slaapcabine aan de achterzijde worden gekenmerkt als de “masterbedroom”. Met een ruim queensize bed, voorzien van een goede lattenbodem, is dit de ultieme plek om goed tot rust te komen. Voorzien van een ruime kast, lades en kledinghaken. Genoeg zonlicht door de grote ramen, jaloezieën voor een donkere kamer om te slapen. Voor warme dagen kan het dakraam open voor voldoende ventilatie en vergeet het fijne ventilator in de kamer niet. Last van muggen? Geen probleem er is een muggennet en verduisteringsgordijn voor dit raam. 

De tweede slaapkamer

Deze slaapkamer is multi-inzetbaar!

Van kleine kinderen die hier veilig kunnen slapen, met eventueel hun broertjes of zusjes. Of trek de lade uit en maak hier een heerlijk ruim tweepersoonsbed van voor volwassenen (queensize).

Dankzij het ingebouwde stapelbed kan het onderste bed volledig worden beveiligd met een veilig net, zodat de kleintjes op geen enkele manier uit hun bed kunnen vallen. Een campingbedje is dus totaal overbodig.

Lades en kasten bevinden zich tussen de twee onderste bedden, een ruime kleerkast met hanggedeelte voor het bed en voldoende kapstokken zorgen ervoor dat er meer dan voldoende ruimte is voor de inhoud van uw koffer.

Het leven is een droom

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top