Slaap vertrekken

Een eigen privéruimte helemaal voor jou en je gezin.

Sta je in de lounge, dan kan je 3 kanten op; naar buiten/het achterdek, de trap links of rechts, bakboord of stuurboordskant zoals wij aan boord zeggen. Een kant is ons privévertrek, de ander uitsluitend alleen voor onze gasten.

Je gaat via de vier-trede-trap naar benden en treft daar aan weerszijde twee comfortabele tweepersoons slaapcabines. Uiteraard voorzien van kastruimte, voldoende licht door de meerdere raampartijen en een waaier voor de warme dagen en verwarming voor de koude dagen! In het midden van de twee slaapvertrekken wandel je de ruime opgezette badkamer in. Voorzien van een heerlijke douche met (plexi-)glazen afscheiding, een ruime wastafel met spiegel kasten erboven en een toilet. Alles is op Nederlandse sta-hoogte, hier heb je alle mogelijkheid om jezelf terug te trekken. Beddengoed, douche handdoeken en hammanhandoeken voor de vele strandbezoekjes zijn aanwezig. 

Of je nu met alleen, of met meerdere personen bij ons langs komt. Dat maakt ons niet uit, deze volledige ligger blijft uitsluitend voor gasten ter beschikking. Wil je met meer dan vier personen komen? Geen probleem. In de living kunnen wij ook nog eens twee slaapplaatsen creëren. 

 

 

Het leven is een droom

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll naar top