Marokko

De sprookjes van 1001 nacht, dat is waar we aan denken als we aan het woestijnland in de Atlantische oceaan denken. Meedromen? Dat kan van ongeveer 14 oktober tot 30 oktober 2021.

De jonge Sheherazade vertelt koning Sjahriar elke avond een ander magisch sprookje en weet zo haar executie met 1.001 dagen uit te stellen. We hoeven dit mooie gebied met al zijn cultuur en heerlijk eten niet aan te doen qua route maar het staat al jaren op onze verlanglijstje.

Marokko is een bijzonder land; van de eeuwenoude koningssteden tot de hippe kant van Marrakech. Van prachtige zandstranden aan de kust tot het mooie Atlasgebergte. Marokko is een land van contrasten en bovenal een land dat genadeloos veel indruk op je zal maken tijdens een vakantie. Marokko, here you come!

Vanuit de Algarve steken we in ong 30/40 uurtjes over naar Rabat, met hoogwater stromen we zo de jachthaven van de koning binnen. Het schip veilig achterlatend, zeker een paar uitstapjes naar het binnenland zoals Fez en als we vlakbij Casablanca in de nette marina liggen mogen we Marrakesh ook niet overslaan.

* Aangeraden luchthaven(s); Faro (heen), Marrakesh, Casablanca

* Aangezien we nagenoeg niet aan zeilen toekomen en u het schip voornamelijk gebruikt als hotel, hoeft u hier net als een opstappers-vakantie alleen mee te betalen aan de scheepskas. 
U kunt uw opstappers-trip boeken van ongeveer 14 oktober tot 30 oktober 2021

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €129 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. wat u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

Sir a teshket (ga en verdwaal)

 
Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top