Kos

Het eiland met ongeveer de meeste zon-uren van Griekenland :  Kos! staat weer op de planning. Simpelweg omdat het er fantastisch is! Zeil met ons mee tussen 1 mei tot 10 mei 2021

Over Kos

Een prachtig eiland in het oosten van de Egeïsche Zee! Kos is het op twee na grootste eiland van de Dodekanesos, de Twaalf Eilanden. De hoofdstad van het eiland is de gelijknamige plaats Kos en ligt aan het noordoosten van het eiland. Aan de westzijde tref je ook een leuk dorp, genaamd Kefalos. Getekend door prachtige zandstranden, leuke boetiekjes en gezellige koffiebarretjes. Net als Kos-stad ken ook dit stadje mooie historie, bezoek bijvoorbeeld de bekende windmolen van Papavassilis en de ruïnes van een middeleeuws kasteel.

Zeilend vanaf Kos

Naast het prachtige eiland, zijn er genoeg leuke locaties in de omgeving te bewonderen. Eilanden als Rhodos, Kalymnos, het vulkaaneiland Nissyros maar ook het onbewoonde Neros zijn goed te bevaren. Ook ligt er een groot waterpark Lido vlakbij Mastichari. 

* Aangeraden vliegveld(en); Luchthaven Luchthaven Kos-Hippocrates

* U kunt hier uw familycruise of uw dagtrip boeken van ongeveer 1 mei tot 10 mei 2021

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €36 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. wat u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

 Een reis van duizend mijlen begint met de eerste stap

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top