Kaapverdië

Kom tot rust op een van de Bovenwindse eilanden van Kaapverdië in de Atlantische Oceaan. Kom mee ontspannen van 10 november tot 6 december 2021.  

Ontdek de unieke mix van Portugese en Afrikaanse invloeden en proef het koloniale verleden in Fogo. Ontspan op de witte stranden en ontdek het vulkanische landschap in het natuurpark Boa Esperanza op Boa Vista. Op Sal is het surfparadijs te vinden en ‘s avonds the place to be ;  Santa Maria induiken waar de nationale drank ‘grogue’ rijkelijk geschonken wordt! 

Kaapverdië is een groep tropische- en vulkanische eilanden in de Atlantische oceaan met het hele jaar heerlijk weer. De oude Portugese kolonie ligt op ongeveer 460 kilometer uit de kust van Senegal (West-Afrika). Op maar 6 uur vliegen vanuit Nederland.

Elke eiland is uniek en anders. Witte zandstranden, historische steden, ongerepte natuur, walvissen en ander zeeleven, aangenaam weer, heerlijk eten & drinken en een Portugese sfeer. Een ideale vakantiebestemming voor iedereen!

Dit is een zeilvakantie waarin we zo weinig mogelijk in jachthavens overnachten. in het hoogseizoen zijn deze namelijk behoorlijk prijzig en enorm druk. Liever liggen wij voor anker in de talloze baaien, gratis EN veel leuker! Natuurlijk kunnen we met de bijboot ieder moment naar de wal. 

 

* Aangeraden luchthaven(s); Sal

* U kunt uw familycruise of dagtrip boeken van ongeveer 10 november tot 6 december 2021

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €29 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. wat u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

Niet iedereen die ronddwaalt is de weg kwijt  

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top