Grenada

Paradise in the carieb! Van ongeveer 1 februari tot 10 maart 2022.

Grenada, maar ook st Lucia of Martinique behoren tot de mogelijkheden. Vertel maar waar de vlucht land, wij pikken je op en varen door deze prachtige omgeving.

De Caribische eilanden zijn de plek om te verblijven als je zin hebt in zon in overvloed, parelwitte zandstranden en helderblauwe wateren. Maar ook als je behoefte hebt om even tot rust te komen. De Caribische eilanden staan namelijk bekend om het rustige leven en gastvrijheid.

Dit is een zeilvakantie waarin we zo weinig mogelijk in jachthavens overnachten. in het hoogseizoen zijn deze namelijk behoorlijk prijzig en enorm druk. Liever liggen wij voor anker in de talloze baaien, gratis EN veel leuker! Natuurlijk kunnen we met de bijboot ieder moment naar de wal. 

 

* aangeraden vliegveld(en); Grenada, St Vincent, St Lucia, Martinique.

* U kunt uw familycruise of dagtrip boeken van ongeveer 1 februari tot 10 maart 2022

* De scheepskas voor deze regio bedraagt €42 pdpp. (baby’s en peuters tot 4 jaar zijn gratis, kleuters en jonge kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting)

Scheepskas is het bedrag per persoon per dag voor o.a. havengelden, diesel, F&B, toeristenbelasting etc. wat u betaalt tijdens de incheck bij het aan boord gaan in plaatselijke valuta.

 

 

 

een reis van 1000km begint met de eerste stap

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top