Familycruise

Beleef het samen

Wil je als gezin écht even losbreken van de drukte van alledag? Bijkomen met aandacht voor jezelf en elkaar? Samen genieten, rust vinden, nieuwe energie opdoen? Op onze Lagoon 400 catamaran is alle ruimte voor jullie eigen droomscenario: op de Dali voel je de wind door je haren en de zon op je gezicht. Mijmer je weg op de deining van de zee of neem je een frisse duik. Word je ook letterlijk goed gevoed en bestaan je maaltijden uit versbereide gezonde heerlijkheden. Klinkt goed? We zeilen graag met jullie naar de mooiste, meest inspirerende plekjes, waar je samen, jong en oud, heerlijk lui of juist actief de accu weer kunt opladen!

 

Hoe werkt het?

We ontvangen jullie graag op de vooraf afgesproken bestemming voor minimaal drie aaneengesloten overnachtingen op basis van volpension (inclusief eventueel alcoholisch drankje tijdens het diner). 

Na de eerste aanbetaling staat de reis vast en kan de vlucht door jullie geboekt worden. In de behandeling van de reserveringsaanvraag zal er een zo gunstig mogelijke haven worden uitgekozen waar jullie na het landen direct naar toe zou kunnen reizen. Daar zullen wij jullie welkom heten onder het genot van een drankje! Eenmaal bijgekomen van de reis en kennis te hebben gemaakt, volgt er onze veiligheidsinstructie en huisregels aan boord, evenals de overige administratie (indien nodig) en betaling van de scheepskas.

Aansluitend praten wij natuurlijk met jullie over de wensen en mogelijkheden van de aankomende vakantieperiode. Uiteraard zal alles relax worden ingedeeld dus verwacht niet veel afstanden te kunnen afleggen, maar juist eerder per dagdeel een baaitje of andere haven aan te doen.

Play, eat, rest, repeat

Onze comfortabele catamaran biedt slaapruimte aan vier gasten, verdeeld over twee ruime slaapcabines. Onder voorbehoud kunnen we maximaal twee extra slaapplaatsen creëren in de living. Hoe we verder de dag indelen, laten wij volledig aan jullie keuze. Yoga, meditatie, snorkelen, suppen: veel kan en mag, niets hoeft op deze droomvakantie. 

Wat wel vaststaat, is dat alle maaltijden, die jullie aan boord willen nuttigen, door ons vers bereid worden met voedzame, pure en liefst lokale ingrediënten. Gezond (voornamelijk verse vis en vegetarisch) en vooral ook erg lekker, van smoothies om je vingers bij af te likken tot soulfood recht van de barbecue.

Uiteraard staat het helemaal vrij om een paar keer per week aan wal te lunchen of dineren indien we leuke plekjes aandoen. Wij staan gereed om u met de dingy af te zetten en weer op te pikken wanneer u het uitkomt. Kijk hier voor de prijzen prijzen familycruise

Mindful op en in het water

Wil je eens iets anders dan luieren op het dek met af en toe een plons in het water om af te koelen? Dali Sailing biedt je verschillende activiteiten op en in het water waaronder yoga, snorkelen en suppen inbegrepen zijn.

Graag verwijzen wij u door naar de activiteiten pagina voor verdere informatie.

Familie is een reddingsvest in de stormachtige zee van leven

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top