Yogacursus

Wil je de morgen starten met een zonnegroet?

In de middag enkele meditatie oefeningen doen op een verlaten strand? Stenen stapelen? Je dag afsluiten met de lotushouding? 

Mindfulness is our middle name, indien je zelfstandig aan de gang wilt gaan is dat helemaal super natuurlijk, zou je enige begeleiding willen krijgen ook goed!

Inspannen en ontspannen tegelijk? Stap op de mat! Yvonne is yogadocente en verzorgt verschillende workshops en lessen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en zelfs baby’s.

De yogalessen die worden gegeven zijn een Easy flow yoga. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen, ook wanneer je nooit eerder aan yoga hebt gedaan. Tijdens deze les wordt meer uitleg gegeven over de houdingen. Hierdoor is het tempo rustig en ontspannen. Je zult merken dat je lichaam soepeler gaat aanvoelen gedurende en na de les: we versterken de spieren waar dat nodig is en ontspannen waar te veel spanning wordt vastgehouden. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning/meditatie. Zo stap je heerlijk ontstresst en energiek van de mat.

* Behalve yoga, snorkelen en suppen zijn de overige activiteiten alleen in overleg en tegen meerprijs.

Geinteresseerd in yoga of meditatie(les)? Geef het door bij uw reserveringsaanvraag zodat wij op de hoogte zijn en er wellicht rekening mee kunnen houden.

Alles wat we zijn is het resultaat hetgeen we denken

 
Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top