Schildercursus

Een vakantie om in te lijsten?

Ontdek zelf de wereld van kleur en compositie met een schildercursus (ook voor kinderen!) tijdens je verblijf aan boord. Ervaar hoe enorm rustgevend schilderen kan zijn, je leert om ‘anders’ naar dingen te kijken en helpt je emoties tot uiting te laten komen. Ondertussen ontdek je jouw eigen creativiteit en ontwikkel je al snel een eigen signatuur.

Geen ervaring? Dat hoeft ook helemaal niet! We helpen je eerst op weg wat je met verf en materialen kunt doen, snel ervaar je dat je dankzij de verschillende materialen en bijbehorende technieken al heel snel tot een mooi kunstwerk kunt komen. We werken met acrylverf op 300-grams papier: acrylverf is veelzijdig en goed te combineren met veel andere materialen. 

Wil je graag volgens een thema werken of heb je zelf al wat ideeën? Leuk! Alles mag. En heb je misschien een duwtje in de goeie richting nodig, dan zorgen wij daar voor. Je zult merken dat je langzaam maar zeker een soort een innerlijk archief opbouwt om uit te putten tijdens het schilderen. En dat je, naarmate je meer beheersing hebt over je techniek, je ook steeds meer vrijheid zult voelen om van binnenuit werken.

Wil je tijdens je vakantie op de Dali je creatieve geest vrij laten stromen? Geef het dan aan bij de reservering.

 

* Behalve yoga, snorkelen en suppen zijn de overige activiteiten alleen in overleg en tegen meerprijs.

Geinteresseerd om op een nieuwe manier te kijken? Geef het door bij uw reserveringsaanvraag zodat wij op de hoogte zijn en er wellicht rekening mee kunnen houden.

 

schilderen doe je met je hoofd niet met je handen

 
Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top