De Catamaran

De naam dali

We hebben onze zeilcatamaran vol overtuiging Dali gedoopt, de achternaam van één van de meest creatieve en speelse geesten van de twintigste eeuw, Salvador Dali. De vrijheid waar hij voor stond, zijn waarden, waar wij ons diep verbonden mee voelen en die we graag uitdragen: juist hier ben je welkom om met je gezin (weg) te dromen, te spelen, te genieten en, geïnspireerd door al het moois om je heen, zelf te creëren (al dan niet met kwast en ezel).  

Alle ruimte

Dali is een luxe schoonheid, type Lagoon 400, ruim 11,97 meter lang en 7,25 meter breed: ruimte genoeg om heerlijk te zeilen of zelfs om aan boord te wonen. Ruimte voor maximaal 10 personen om te overnachten, op dagtochten kunt u zelfs meer vrienden en familie meenemen! 

Eenmaal aan boord wordt bijna iedereen wel een beetje verliefd op haar. In de eerste plaats, omdat ze verrassend ruim en comfortabel is. Privacy on board voor iedere gast is dus zeker geen probleem! Zeker als je haar vergelijkt met een regulier (mono-hull) zeilschip:

 

  • De Dali is heel stabiel dankzij haar twee drijvers/rompen: veel minder kans op zeeziekte, dus!
  • De Dali geeft je veel bewegingsvrijheid en veel verschillende fijne plekken om te verblijven. Je loopt/zit elkaar dus niet zo snel in de weg.
  • De Dali heeft maar liefst twee motoren, is oersterk en nagenoeg onzinkbaar.
  • Dankzij haar ondiepe kiel kunnen we ook de meest moeilijk bereikbare plekken bevaren. En dat zijn vaak de mooiste.
  • Je hebt vrijwel overal op de Dali vrij zicht op de omgeving, zelfs als je binnen zit dankzij de ramen rondom geeft dit een prachtig panaroma-view.
  • De Dali biedt niet alleen comfort, maar ook meer privacy dankzij de gescheiden hutinrichting.

Voorpret

Ontmoet Dali’s zusje


dans alsof niemand kijkt

Dali Sailing
Scroll naar boven
Scroll naar top